Höstmässa / Event Helg

Välkomna till oss den 7-10 oktober, då kör vi en Höstmässa / Event Helg tillsammans med Kronocamping Lidköping. Bo där “lång helg” Tors-Sön för 750kr 3 nätter (ord.pris:1110kr)

Ta del av erbjudanden & Lotter (alla besökare får varsin Lott) och nyttja Kronocampingens erbjudande på deras utsökta Restaurang Sjökanten, Alla som bor där och fått en Lott hos oss, får en Pizza samt dryck för endast 169kr (ord.pris 208kr)

I vår tillbehörsbutik kör vi 15% Rabatt på ord. sortiment (ej Beställningsvaror) “kampanj Ränta” på Husbilar & Husvagnar.

Det kommer under Fredagen och Lördagen finnas frågetävlingar / Tipspromenader både för Vuxna och Barn. med fina vinster!

Vinnarna dras 30min innan Stängning.

Under Lördagen kommer leverantörer finns på plats från Holiday Fritid och Wera Tents.

obs! Viktigt att spara sin lott för vinstdragning Söndag eftermiddag via våra sociala medier (vinst möjlighet på upptill 9500kr). och för att nytta erbjudandet på Restaurang Sjökanten.

Öppettider:

Torsdag & Fredag 10-18

Lördag & Söndag 10-14

Vi har arrangerat även i år så att Stadståget kommer gå under Fredagen och Lördagen mellan Husvagn-Svensson och Kronocamping. Tidtabell för detta finns hos oss och Kronocamping att se.

Vi bjuder givetvis på Kaffe & kaka alla dagar, under fredag & Lördag bjuder vi på Korv med bröd.

varmt och hjärtligt välkomna!